QuantiParts offers you OEM parts for classic Wärtsilä engines

- We can supply all required maintenance parts for your engines
- We operate within the global Wärtsilä network and distributors
- We work cost efficient and are available 24/7

quantiparts-slide2
quantiparts-slide3
quantiparts-slide4
quantiparts-slide5
quantiparts-slide6
quantiparts-slide7
quantiparts-slide9
quantiparts-slide10
quantiparts-slide11
quantiparts-slide8
call us

For parts: Call us 24/7 +31 88 980 2500 

or mail: sales@quantiparts.com

Sponsoring van Roparun 2018 team Run2Day

QuantiParts zal ook dit jaar hardloopteam team Run2Day Zwolle sponsoren tijdens de Roparun 2018. Dit jaar vindt het evenement plaats van 19 tot 21 mei en start dit keer vanuit Parijs. Quantiparts medewerker Mirjam Brandt loopt wederom de route voor het goede doel.

De Roparun is een jaarlijkse estafetteloop van 560 km die start vanuit Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Het is een goede doelen loop, waar in teamverband, een sportieve prestatie wordt geleverd om op die manier geld in te zamelen  ten behoeve van kanker patiënten. Het doel is om met het ingezamelde bedrag hun leven, ondanks deze nare ziekte, zoveel mogelijk te veraangenamen.

Naast haar dagelijkse werkzaamheden voor QuantiParts, is Mirjam Brandt nu samen met haar teamleden van Team Run2Day Zwolle, in training voor deze Roparun. Een team bestaat maximaal uit 8 lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 km lopen, oftewel meer dan anderhalve marathon.

Quantiparts ondersteunt Team Run2Day Zwolle door sponsoring van de personenbusjes die nodig zijn op de route voor lopers en verzorgers.
Wij wensen Mirjam en haar team veel succes tijdens deze lange loop.

roparun